Menu

Onze scholen

PCBO De Regenboog Osseveld

De Regenboog Osseveld
De Regenboog Osseveld

Waar wij voor staan

Wij zijn een reguliere basisschool met programmagericht onderwijs, waarbij we een rijke en betekenisvolle leeromgeving aanbieden waar bewegend en onderzoekend leren ruimte krijgt. We zijn open en eigentijds en kijken naar wat de kinderen van ons nodig hebben. We staan voor een sterke basis in rekenen, taal en lezen en bieden de zaakvakken en cultuuronderwijs thematisch aan. Op onze school en in ons team wordt iedereen gezien en wordt ieders inbreng gewaardeerd. Leren doe je niet alleen! Dat doe je samen! 
 
Onze school ligt in de wijk Osseveld. We zijn een Beweegwijs school en hebben een prachtig plein voor buitenlessen. Met 20 enthousiaste, betrokken en energieke collega’s brengen wij rust en ruimte voor onze 200 kinderen en zij brengen leven in de brouwerij. We hebben oog voor elkaar en helpen elkaar. Ook vinden we het leuk om elkaar buiten het werk te ontmoeten. Ons onderwijs ontwikkelt zich elke dag een stukje verder en jij bent van harte welkom om met ons mee te groeien, te genieten en je talenten in te zetten.

Website De Regenboog Osseveld

Programmagericht onderwijs met een moderne twist

Bewegend leren en beweegwijs school

Een divers en betrokken team

Sharon Nieuwenhuisen – Schoolleider De Regenboog Osseveld

"Op De Regenboog Osseveld staan we voor groei van ons allen. Ieders kennis, vaardigheden en ambities brengen wij samen tot bloei."

PCBO De Regenboog Osseveld

Keerkring 70
7325 EA Apeldoorn 
(055) 50 60 541
[email protected]

Vacatures voor PCBO De Regenboog Osseveld

Op dit moment hebben we geen vacatures voor De Regenboog Osseveld. Bekijk welke vacatures er wel zijn.