Menu
2023 PCBO Close up Odile 041

Functie

Zij-instromer

Werken als zij-instromer

Je denkt er al langer over, een carrièreswitch. En wat is er dan mooier dan een baan in het basisonderwijs? Bij PCBO Apeldoorn staan we open voor iedereen en zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s van buiten het onderwijs. Met een hbo-achtergrond kun jij je laten omscholen tot leerkracht op een van onze scholen. Met een mbo-opleiding kun je verder als onderwijsassistent. Welke functie het wordt? Dat ontdekken we samen. Wat we al wel weten is dat een zij-instromer bij PCBO Apeldoorn staat voor nieuwsgierigheid, flexibiliteit en ambitie.

Zij-instromer aan het woord

Misschien binnenkort jouw collega?
  • Patrick 1
  • Patrick Rox

    • Zij-instromer
    • Passe-Partout Kerschoten

    Voor de klas staan is iets heel anders dan wat ik de afgelopen jaren heb gedaan. Ik kom uit het bedrijfsleven en als teamleider zat ik met name in de saleshoek: knallen en winst maken. ‘Wil ik dit nog wel?’, vroeg ik me op een gegeven moment af. Het antwoord was meteen duidelijk: NEE! Ik vind het vooral leuk om mensen verder te brengen. Dat deed ik al als manager op mijn werk. Als ik dan iets anders wilde gaan doen, dan leek het onderwijs goed bij mij te passen.

Voor wie?

Binnen PCBO Apeldoorn zijn we altijd op zoek naar talent. Lijkt het je iets om net als Patrick in het basisonderwijs te gaan werken? Of wil je kijken of het basisonderwijs iets voor jou is? Bij ons kan je via een zij-instroomtraject het onderwijs leren kennen. Het aantal plekken hangt wel af van subsidie en is daardoor beperkt. De animo is groot, dus laat op tijd van je horen als je interesse hebt. 

 


Meer weten?

Grienette Lennips

Grienette Lennips

  • Professionaliseringscoach

Grienette is professionaliseringscoach bij PCBO Apeldoorn. Wil je meer weten over het instromen in het basisonderwijs bij PCBO Apeldoorn? Neem dan contact op met haar. Zij kan je vragen beantwoorden en je meer vertellen over hoe een traject er mogelijk uit kan zien. Grienette is bereikbaar op nummer 06-222 883 26 of stuur haar een email: [email protected]