Menu

PCBO Apeldoorn. Wij staan ervoor

PCBO Apeldoorn. Wij staan ervoor

Je zult het vast al begrepen hebben… bij PCBO Apeldoorn staan we graag voor de klas. En vanuit die gedachte ontdekten we dat we voor nog veel meer staan. Als organisatie en als werkgever. Bij PCBO Apeldoorn staan we namelijk ook voor het werkplezier van al onze medewerkers. Wie je ook bent en welke functie je ook hebt. 

collegiaal en dynamisch JTC8000 b

Collegiaal en dynamisch

PCBO Apeldoorn is een grote en gezonde onderwijsorganisatie. Dat betekent iets voor jouw baanzekerheid en de vele extra mogelijkheden kunnen bieden om jezelf verder te ontwikkelen. We zien onszelf als lerende organisatie waar een prettige en collegiale sfeer heerst met veel dynamiek en uitdagingen.

Kwaliteit Rose 052

Kwaliteit staat voorop

We hechten veel waarde aan het behouden en verder ontwikkelen van de kwaliteit van ons onderwijs. Maar ook de kwaliteit van onze mensen krijgt elke dag opnieuw volop aandacht. We vragen veel van nieuwe collega’s en stellen daar graag ook veel tegenover. Medewerkers worden optimaal ondersteund vanuit het stafkantoor en onze collega’s worden gehoord en gezien en worden uitgedaagd mee te denken over het beleid.

Autonomie Odile 021

Autonomie en vrijheid

PCBO Apeldoorn is vooruitstrevend, innovatief en altijd in beweging. We lopen voorop in ons vakgebied en onderscheiden ons door medewerkers, waar dat kan, de vrijheid te geven in de manier waarop ze hun werk doen. Je krijgt dan wat ons betreft alle ruimte om te doen waar jij het beste in bent. Maar je staat er nooit alleen voor. Ook dat bedoelen wij met: Wij staan ervoor.

Onze scholen

Met 25 basisscholen in de regio Apeldoorn is er altijd wel een PCBO-school bij jou in de buurt. Ze verschillen van elkaar in grootte, locatie en onderwijsconcept, maar delen dezelfde gezellige sfeer. Bekijk de websites van onze scholen en ontdek welke het beste bij jou past. En lijkt het je leuk om op verschillende scholen te werken? Ook dat kan bij PCBO.