Menu

Arbeids­voorwaarden

PCBO Apeldoorn staat voor jouw werkgeluk

Je mag wat verwachten als je bij PCBO Apeldoorn in dienst komt. Dat begint met een leuke baan, fijne collega’s en een goed salaris. Maar er is nog zo veel meer. Wij staan namelijk voor jouw werkgeluk en willen graag dat je een carrière lang op de juiste plek zit bij PCBO. Daarom bieden we volop opleidings- en ontwikkelingskansen, professionele begeleiding en coaching en tal van extra’s die van jouw baan een topklasse baan maken.

De PCBO Arbeidsvoorwaarden TOP-10

Een prima salaris, gelijk aan dat in het voortgezet onderwijs

Een contract dat bij je past

428 uur vakantieverlof bij een fulltime dienstverband

Eindejaarsuitkering van 8,33%

Leuke collega’s, prima werksfeer

Extra toelagen en uitkeringen voor schoolleiders en onderwijsondersteunend personeel

Je kan meedoen aan het fietsplan

Je krijgt korting op een sportschoolabonnement

Je krijgt veel mogelijkheden voor scholing en opleiding

Leuke evenementen zoals beachparty’s, kerstmarkten en kennissessies

Verhaal van een medewerker

En misschien binnenkort jouw collega?
 • Patrick 1
 • Grienette 1
 • Licella 1 v3
 • Jeroen 1
 • Patrick Rox

  • Zij-instromer
  • Passe-Partout Centrum

  Voor de klas staan is iets heel anders dan wat ik de afgelopen jaren heb gedaan. Ik kom uit het bedrijfsleven en als teamleider zat ik met name in de saleshoek: knallen en winst maken. ‘Wil ik dit nog wel?’, vroeg ik me op een gegeven moment af. Het antwoord was meteen duidelijk: NEE! Ik vind het vooral leuk om mensen verder te brengen. Dat deed ik al als manager op mijn werk. Als ik dan iets anders wilde gaan doen, dan leek het onderwijs goed bij mij te passen.

 • Grienette Lennips

  • Professionaliseringscoach

  Ik werk al meer dan 25 jaar bij PCBO Apeldoorn. Dan kun je wel zeggen dat ik het hier erg naar mij zin heb. Al weer heel wat jaren geleden heb ik voor de klas gestaan, maar de organisatorische kant van het primair onderwijs trok me meer. Ik volgde door de jaren heen wat andere opleidingen op het gebied van coaching en begeleiding en toen heb ik een tijd stagiaires en later startende leerkrachten begeleid. Momenteel ligt mijn focus op het aantrekken van leerkrachten, leraarondersteuners, onderwijsassistenten en zij-instromers. Daarnaast organiseer ik scholing voor deze groepen. Ik vind dat dit bij PCBO heel goed geregeld is.

 • Licella Hallatu

  • Leraarondersteuner
  • De Diamant Het Kristal

  “Er is niets mooiers dan kinderen die zichzelf durven laten zien, wat hun talent ook is. Dat ze gaan stralen omdat ze lekker in hun vel zitten. Misschien is dat wel de belangrijkste voorwaarde voor een leuke schooltijd. Dat je als kind kunt zijn wie je bent en dat er gekeken wordt naar wat je wel kunt in plaats van wat je nog niet kunt. Als je mag doen waar je goed in bent, ga je vanzelf bijzondere prestaties leveren. En dat geldt zeker ook voor mezelf. Wil je het beste in jezelf naar boven halen, dan moet de plek waar je werkt leuk en uitdagend zijn.”

 • Jeroen Streutker

  • Onderwijsassistent
  • Prinses Margriet

  Als de kinderen het naar hun zin hebben, dan heb ik dat ook.” Het lijkt een zin uit een reclame voor zonvakanties, maar voor onderwijsassistent Jeroen Streutker is plezier hebben en lekker in je vel zitten heel belangrijk voor kinderen die naar school gaan. “Ik zie het vaak direct aan mijn leerlingen als het even niet zo lekker met ze gaat. Dan heeft het geen zin om de dag met een rekentaak te beginnen. Door even samen te kletsen en drempels weg te nemen, zie je de gezichtjes opklaren en gaan ze vanzelf weer mee in het leerproces.

  Onze scholen

  Met 25 basisscholen in de regio Apeldoorn is er altijd wel een PCBO-school bij jou in de buurt. Ze verschillen van elkaar in grootte, locatie en onderwijsconcept, maar delen dezelfde gezellige sfeer. Bekijk de websites van onze scholen en ontdek welke het beste bij jou past. En lijkt het je leuk om op verschillende scholen te werken? Ook dat kan bij PCBO.